Wie is KRAGT?

Mijn naam is Agnes en ik woon in Beuningen [Gld].Door onder andere mijn vrijwilligers werk ben ik in aanraking gekomen met mensen die mentale en/of lichamelijke  problemen hebben. Door mijn werk  begrijp ik wat ze nodig hebben. Dat was voor mij een reden om begin 2019 KRagT welzijn op te starten.

Soms zijn er dierbaren weggevallen, wonen familie en/of vrienden te ver weg om eens wat leuks te doen. Dat maakt het ook moeilijk om een beroep op ze te doen bij de dingen die ze niet meer alleen kunnen.

Voor sommige mensen is de drempel te hoog om er alleen op uit te gaan of hebben ze de mogelijkheid niet om weg te gaan. Soms hebben ze problemen met vervoer om wat voor een reden dan ook.

                         MANTELZORGERS

Ik ondersteun ook mantelzorgers. Het kan je helpen als ik wat taken van je overneem waardoor jij even iets voor jezelf kunt doen. Zie specialiteiten...

agnes.jpg

                       COACHING/BEGELEIDING.

Daarnaast coach/begeleid ik mensen met al dan niet psychische problemen om structuur in hun leven [terug] te krijgen. Zie specialiteiten...

 

Schroom niet om mij te benaderen. Voor vragen over tarieven en wat de mogelijkheden zijn ben ik telefonisch en per e mail te bereiken. Ik zal zo snel mogelijk je vragen beantwoorden.

Man's Silhouette