Feedback

Deel jouw ervaring met Kragt!

2014-08-29 14.42.41.jpg

Joyce

Onze collega was 25 jaar in dienst. We hebben haar een cadeaubon gegeven om een uitje naar keuze te boeken bij Kragt. Na een heerlijke wandeling zijn ze samen gaan high teaen. Het was zeer geslaagd.

Faint Glow

Frits Mertens

Agnes begon bij ons in een tijd dat Heleen door haar ziekte behoorlijk opstandig was en veel pijn had. Toen kreeg Agnes vaak de wind van voren als ze binnenkwam, maar ze kon dat heel goed hanteren. Al heel snel had zij heel goed contact met Heleen, en werd Heleen heel open naar Agens en vertelde haar dingen die zij nog nooit verteld had. Kortom: Agnes liet zien dat zij heel snel ingewerkt is, heel flexibel doet wat er moet gebeuren, en goed contact heeft! Een topper!!!

Frits Mertens (partner)

IMG_20190814_121224.jpg

Heleen

 

Heleen is 1 van mijn lieve cliënten. Ik ondersteun haar een paar dagdelen in de week . Dan help ik met aankleden, maak eten. We gaan vaak wandelen en pakken een terrasje, Soms lees ik Heleen wat voor en we luisteren naar muziek.. Heleen heeft veel humor dus naast onze gesprekken kunnen we ook veel plezier hebben. Door voor Heleen te zorgen ondersteun ik haar partner zodat hij wat voor zichzelf kan gaan doen en het daardoor beter volhoud.